Åk på en träningsresa

Att åka bort för att träna har blivit en stor industri men anordnade läger och lyxvistelser. Du kan även planera din egen träningsresa om du vill göra något som är lite ovanligare eller slippa träna i grupp. 

Resa för tävling

Om du har spanat in ett lopp i en annan stad eller till och med ett annat land. Du har exempelvis den mindre tävlingen Le Lièvre et la Tortue den 14 april i Frankrike och Europas nästa största maraton, Berlin maraton, den 29 september. Efter att ha tränat länge och bevisat för dig själv att du orkar, är det kul att ladda inför en större tävling där det ingår lite semester. Åk utomlands och se världen samtidigt som tränar och tävlar.

Tänk på att köpa entré till tävlingen så fort biljetterna släpps. Tävlingar för amatörer och brukar fyllas upp snabbt. I samma veva som du köper biljetten ska du boka ditt boende. Du kan få bra priser på boende om du är ute i tid, stora tävlingar lockar alltid fler besökare och hotellrummen försvinner snabbt. Med en hotels.com rabattkod kan du få bra priser även under högsäsong.

Resa på träningsläger

Vill du bli bättre på din favoritaktivitet och fokusera helhjärtat på det kan du åka på ett träningsresa tillsammans med andra. Allting är planerat och bokat, du behöver bara dyka upp på plats och följa med strömmen. För dig som vill ta nya steg i din träning eller hitta tillbaka till ett hälsosammare jag kan träningsresor vara nyckeln. De innehåller mer än bara träningspass. Du får prova olika aktiviteter, går på föreläsningar om hälsa, lära dig att laga rätt sorts mat och så klart finns det alla bekvämligheter som pool, spaavdelning och sköna hotellrum.