Bli av med plutmagen en gång för alla

En liten eller stor plutmage är besvärande för många. Man känner sig aldrig helt bekväm i sina kläder, försöker hitta positioner som döljer valkarna och att vara naken känns mer pinsamt än befriande. Gör dig av med plutmagen en gång för alla och bygg ditt självförtroende utifrån och in!

En av de snabbaste med dyraste metoderna är att ta bort magen med ett ingrepp. En fettsugning tar effektivt bort en mindre plutmage och minskar antalet fettceller i det området. Det kostar mellan 20-30 000 kronor att fettsuga magen och det är väldigt få risker involverad. Oftast behöver du knappt sjukskriva dig, istället bär du en gördel under de första veckorna. En fettsugning lämnar bara några få, små ärr efter sig. Om du lyckas spara 2000 kronor i månaden kan du bli av med plutmagen inom 10-15 månader!

En annan metod är periodisk fasta. Du bestämmer 8 timmar om dagen där du fördelar dina måltider och under resten av dagen äter du inget. Du får så klart dricka vatten och möjligen en kopp kaffe utan socker eller mjölk men inget annat. Lättast är att förlägga en stor del av fastetiden när du sover. Många slutar därmed att äta klockan 20.00 på kvällen och äter inte första måltiden förrän 12.00 nästa dag. Periodisk fasta har visat sig vara bra för hälsan samtidigt som det, tillsammans med en bra diet, ger en skjuts i viktnedgången. För dem som har gått ned mycket är det svårt att nå slutvikten då kroppen gärna kämpar emot. När de sedan väljer att fasta i några veckor kommer kroppen igång och gör sig av med det sista.