Din hälsa och din vardag

Vi är vad vi äter kan det heta ibland och din hälsa och din vardag går hand i hand. I mångt och mycket så är det vad vi stoppar i oss som får konsekvenser i hur vi mår. Självklart i kombination hur vi rör oss och hur vi arbetar. Är vi inne i en stressig period så kanske vi inte äter som vi ska och inte rör oss i den utsträckning vi behöver.

Vi är alla olika och har olika förutsättningar här i livet. Vissa kommer alltid att vara trådsmala och vara antingen nöjd eller missnöjd över detta. Andra kommer att ha övervikt och vara missnöjd eller fullkomligt struntar i detta och må hur bra som helst. Att komma med pekpinnar om hur man ska leva sitt liv kanske hör till det förgångna, vi tror att de flesta är medvetna om hur man ska leva och jobbar på det så gott man kan.

Vill man skapa en förändring så är det först och främst hos sig själv man bör börja. Kanske kan ekologiska varor vara något som kan intressera och en början till förändringen hos dig själv. Ta en titt hos Ecoliving där ekologiska produkter står i främsta ledet. Det finns schyssta ekologiska produkter både för matlagning, skönhet, hälsa och hushållning i hemmet såsom städprodukter och liknande. Vi bör börja någonstans och hos oss själva kan vara bästa stället att börja på.

Gör det du känner för och gör det som känns rätt för dig. Om andra ser hur bra du mår så kommer de att vara så nyfikna på hur du gjort att de kommer att fråga dig om hur du gör och du får berätta om din hälsa och din vardag och om hur du gör för att må bra.