Allt för den kvinnliga intimhygienen

Intimhygien är viktig, men det är inte alltid vi går till vägs på rätt sätt. Dagens skönhetstrender låter oss veta hur vi ska se ut i stil och ideal, men det gäller även att ta hand om vår intimhygien för vår hälsas skull.

Ta hand om dig för din skull

Ofta räcker det att använda en mild tvål och vatten när det kommer till rengöring. Ibland kan det kännas som om vi är drabbade av en opassande odör och vi vill dämpa lukten. Faktum är att det finns intimdeodorant speciellt framtaget för det här. Den fungerar som en vanlig deodorant men anpassad för de känsligare delarna på kroppen. På CDON hittar du det här och mycket mer för din intimhygien.

Smarta och nödvändiga grejer att ha hemma

För de flesta är det mer än bara tvål och deodorant som behövs. Rakhyvlar och andra verktyg för att raka eller ansa oss kan vara viktigt för många. Dessutom kan det vara smidigt med våtservetter framtagna för underlivet, så att du enkelt kan fräscha upp dig om du känner det behovet.

Bra skydd för att klara av mensen när den kommer är givetvis viktigt. Det är individuellt vad du väljer att använda som mensskydd. De vanligaste är tamponger och bindor, men även menskoppar har blivit populärt.