Om du skadat dig som löpare

Har du råkat ut för en olycka är det viktigt att få hjälp. Oavsett om skadan är lite eller stor. En träningsrelaterad skada kan leda till stora besvär om du inte får rätt vård. Med hjälp av naprapati kan du få behandling och rehabilitering som dämpar dina besvär och smärtor.

Förebygg skador

Genom att du söker vård vid en skada, förebygger du även att råka ut för mer problem. En skada i exempelvis foten kan, på sikt, ge dig långvariga problem med knän och ryggen vilket i sin tur kan försämra både din fysiska och psykiska hälsa. Smärta är självklart aldrig roligt men det är ännu tråkigare när du går miste om att få vård och istället råkar ut för mer problem.

Problem i knäna och ryggen kan ge dig svårigheter att gå. Det leder i sin tur till att din livsstil förändras drastiskt. Du kan få svårt att röra på dig, ta dig till jobbet samt att din sömn blir försämrad. Det här är självfallet inget du vill uppleva. Sök därför vård så fort du upplever smärta från en sportrelaterad skada. Läs mer här för mer information om hur naprapati kan hjälpa just dig.