Börja med yoga och pilates hemmavid

Om du är redo för en förändring i ditt liv, är träning ett bra sätt att starta med. Träning är inte bara en tidsfördrivande hobby utan förbättrar både din psykiska och fysiska hälsa. Yoga och pilates är båda bra för återhämtning, styrketräning samt för att minska stress. Det är träningsformer som går att anpassa utifrån dina behov och preferenser.

Förbättra din hälsa

Både yoga och pilates går utmärkt att utföra hemmavid. Hitta en stillsam plats, rulla ut din yogamatta och njut av ditt träningspass. Beroende på vilken typ av träning du är ute efter, kan du anpassa din yoga eller pilates. Utför Yin yoga för ett mjukt och lugnt pass eller ett pilates pass som får upp din puls.

Yoga är ett sätt för dig att hantera stress. Du fokuserar på kropp, sinne och framförallt din andning. Med hjälp av mindfulness och yoga kan du minska sömnproblem, hantera oro samt genom en kontrollerad andning, dämpar delen i nervsystemet som gör oss stressade.

Även pilates förbättrar din hälsa. Du får en utmaning samtidigt som du får upp pulsen, bygger muskler samt gör av med energi. Hos Cykloteket kan du hitta allt du behöver till din yoga och pilates.