Håll din målvikt genom god hälsa

Oavsett om man vill gå ner i vikt eller redan har nått sin målvikt, så är det viktigt att hålla sig frisk och hälsosam. Det är givetvis viktigt att äta balanserat och nyttigt, men det kan även vara en bra idé att ta hjälp av kosttillskott för att hålla hälsan på topp.

528139-green-apple

Tänk på att hålla kosten så naturlig som möjligt, välj ekologiska alternativ för att inte bara hålla nere onödiga och ohälsosamma tillsatser utan också för att värna om miljön. Tänk på att även välja ekologiska kosttillskott!

Olika typer av kosttillskott

Det finns tillskott som ökar förbränningen, hjälper matsmältningen, ökar din energinivå och på olika sätt förbättrar din hälsa.

Protein är mättande och viktigt för musklernas återhämtning och uppbyggnad. Var noga med att få i dig protein om du tränar. Det kan vara bra att ha ett proteintillskott att blanda i till exempel en smoothie med färska frukter och grönsaker till frukost eller mellanmål. Hampaprotein är ett naturligt protein, fritt från laktos, soja och gluten, ett bra alternativ för dig med känslig mage. Dessutom innehåller det mängder av vitaminer och mineraler.

På morgonen kan man ta lite vetegräspulver på tom mage. Detta hjälper till att rena kroppen, öka immunförsvaret och sänker faktiskt kolesterolet. Ett supertillskott för ökat välmående och hjälp på traven för att nå din hälsosamma målvikt.

Chlorellapulver är renande och avgiftande. Det stärker dessutom de goda bakterierna i magen samt främjar matsmältningen.

Hur ska jag använda kosttillskott?

Tillskotten ovan är enkla att blanda ut i vatten och dricka på morgonen, eller varför inte lägga några skedar i din smoothie för att göra en supersmoothie och boosta din hälsa.

Om du vill ha ett enklare sätt, eller kanske är på resande fot, så finns det färdiga blandningar i form av kapslar. Tänk på att välja ekologiska alternativ, för att endast få de hälsosamma ämnen som du behöver. Till exempel finns kapslar fyllda med ekologiska örter och alger. Kapslarna “Viktbalans” innehåller även bland annat kanel och grönt te som är bra för hälsan och förbränningen.